Adreswerk ledenbeheer

Adreswerk geeft u de mogelijkheid om uw ledenadministratie in een professionele database te beheren. Dit gebeurt online zodat u waar u ook bent, toegang heeft tot uw ledenbestand.

Adreswerk laat u de informatie direct gebruiken. Bijvoorbeeld kunt u vanuit Adreswerk snel en makkelijk mailings versturen.

U kunt de adressen met meerdere personen beheren. Als u liever anderen alleen inzage geeft en geen schrijfrechten, kan dit ook.

U kunt uw huidige adressenbestand importeren in Adreswerk. En uw adressen blijven eenvoudig te exporteren, zodat u op ieder gewenst moment Adreswerk kunt verlaten.

Online ledenalmanak


Wilt u dat leden toegang hebben tot elkaars adressen? Met de online almanak van Adreswerk is dit een fluitje van een cent. U zet een vinkje om aan te geven dat u dit wilt en al uw leden ontvangen automatisch de melding dat zij elkaars adressen kunnen zien.

Tevens krijgen uw leden toegang tot alle functionaliteiten van Adreswerk, inclusief het versturen van berichten naar elkaar. Handig voor een hechte samenwerking.

Beveiligd


Adreswerk.nl gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Wij bewaken uw privacy en die van uw leden. Al uw gegevens zijn beveiligd door middel van een wachtwoord.

  1. De adressen zijn alleen zichtbaar voor jou, en voor de mensen uit jouw organisatie die jij hiervoor toestemming geeft.
  2. Wij gebruiken de adresgegevens niet om ongewenste reclame te sturen.
  3. Misbruik van ons systeem wordt niet getolereerd en spammers zullen worden vervolgd.

Prijzen


Kleine verenigingen, tot 100 leden, kunnen Adreswerk gratis gebruiken. U kunt Adreswerk dus op deze wijze rustig uitproberen. Heeft u een grotere vereniging? Dan voeren wij een aantal betaalde abonnementen. In het schema hieronder vindt u de tarieven hiervoor. Deze zijn dus onafhankelijk van het aantal beheerders.

Indien gewenst, verzorgen wij graag een training voor uw medewerkers op uw lokatie.

Maandelijks

tot 1000 leden € 19,00
tot 2500 leden € 29,00
tot 10.000 leden € 49,00
tot 25.000 leden € 99,00
Meer dan 25.000 leden Neem s.v.p. contact met ons op voor een grootverbuikersovereenkomst

Per keer

Training (een dagdeel) € 295,00
Maatwerk (een uur) € 105,00

Contact


Neem voor meer informatie contact met ons op.

Social


Go2People

Deze website is gemaakt door Go2People.

Wilt u uw adresadministratie automatiseren of online brengen?

Neem dan contact met ons op.


go2people