Informatie

Adresboek.org geeft je de mogelijkheid om je adresboek in een professionele database te beheren. Dit gebeurt online zodat je, waar je ook bent, altijd toegang hebt tot je adresboek.
Adresboek.org laat je de informatie direct gebruiken. Bijvoorbeeld kan je vanuit Adresboek.org snel en makkelijk adresetiketten printen. Adresboek.org maakt de informatie toegankelijk, je kunt bijvoorbeeld met een enkele klik een adres op de kaart zien.
Je kunt je huidige adressenbestand importeren in Adresboek.org. En je adressen blijven eenvoudig te exporteren, zodat je op ieder gewenst moment Adresboek.org kunt verlaten.

Recensie


"Een adresboek in 'de cloud' heeft zo z'n voordelen: u kunt immers op ieder ogenblik bij de contactgegevens van vrienden, familieleden of collega's..." - Computertotaal.nl. Lees ook de volledige recensie.

Beveiligd


Adresboek.org gaat zorgvuldig om met je gegevens. Wij bewaken je privacy en die van je contacten. Al je gegevens zijn beveiligd door middel van een wachtwoord.

  1. Jouw gegevens zijn alleen zichtbaar voor jou.
  2. Wij gebruiken de adresgegevens niet om ongewenste reclame te sturen.
  3. Misbruik van ons systeem wordt niet getolereerd en spammers zullen worden vervolgd.

Voor wie is het?


Adresboek.org is bedoeld voor particulieren, kleine bedrijven en verenigingen. Voor mensen die samenwerken via Adresboek.org, is er de mogelijkheid om adressen met elkaar te gaan delen.
Voor middelgrote of grote bedrijven of als je een op maat gemaakt systeem wilt, raden we je aan contact op te nemen met Go2People.

Social


Go2People

Deze website is gemaakt door Go2People.

Wilt u uw adresadministratie automatiseren of online brengen?

Neem dan contact met ons op.


go2people