Een kijkje

Je adresboek:

screenshot van het standaard adresboek Dit is het basisscherm van je adresboek. Hier zie je alle adressen die je hebt ingevoerd. Klik er op eentje om het adres te bekijken. Je kan ook al direct verschillende acties aanklikken, zoals een e-mail sturen, het adres op de kaart bekijken of de website van die persoon bezoeken.

Een adres:

screenshot van een uitgeklapt adres
Nu kijk je naar 1 adres. Los van het adres, zie je ook alle communicatie die je via je adresboek hebt laten lopen. Het is mogelijk om vanuit je adresboek smsjes te versturen. Die komen dan aan alsof ze vanaf je telefoon verstuurd zijn en jij blijft hier het overzicht houden.

Tags gebruiken:

screenshot adresboek waarin labels worden gebruikt Het is mogelijk om tags te geven aan adressen. Hier zie je alle adressen die de tag “kerstkaart” hebben gekregen. Dat is handig, want nu kan ik etiketten printen waar hun namen op staan en kan ik gemakkelijk mijn kaarten versturen.

Gebruik je eigen velden:

screenshot adresboek met extra velden Iedereen heeft andere dingen die hij bij wil houden in zijn adresboek. Voor de dingen die jij alleen zo wil, kan je extra velden aanmaken. Daarin kan je bijvoorbeeld bijhouden wat iemands lievelingseten, bijnaam of favoriete film is.

Lijkt dit je wat? Meld je dan nu aan

Social


Go2People

Deze website is gemaakt door Go2People.

Wilt u uw adresadministratie automatiseren of online brengen?

Neem dan contact met ons op.


go2people