Adreswerk mailings

Met Adreswerk kunt u snel en eenvoudig mailings versturen. Dit kunt u doen per e-mail, maar ook per SMS of per post. Iedere keer krijgt u een duidelijk overzicht te zien van de kosten.

Email


In Adreswerk kunt u uw contactpersonen indelen in groepen. Naar deze groepen stuurt u met een druk op de knop een mailing. Het is gratis om mailings per e-mail te versturen.

SMS


Het versturen van een SMS is persoonlijker dan een email, en creeert een enorme dynamiek. Groot voordeel is dat een bericht onmiddelijk ontvangen wordt door uw leden. Dit maakt een SMS ideaal voor een spontane actie, of bijv. als een wedstrijd op het laatste moment wordt afgelast.

Een SMS-mailing laat uw eigen nummer als afzender zien, zodat het voor de ontvanger duidelijk is van wie het bericht komt.

Het versturen van een SMS kost u slechts 15 eurocent, zowel nationaal als internationaal.

Post


Als u de bezorging van de post graag in eigen hand houdt, kunt u met Adreswerk etiketten printen.

Nog makkelijker is het om Adreswerk uw post te laten bezorgen. Wij drukken de brief voor u, stoppen deze in een geadresseerde envelop en doen die voor u op de post. Twee werkdagen later ligt de brief bij al uw leden op de mat. U hoeft er verder niets voor te doen: het aanleveren van de brief in pdf-formaat is voldoende.

Prijzen


Email versturen € 0.00
SMS versturen € 0.15
Brief versturen € 0.90

Contact


Neem voor meer informatie contact met ons op.

Social


Go2People

Deze website is gemaakt door Go2People.

Wilt u uw adresadministratie automatiseren of online brengen?

Neem dan contact met ons op.


go2people